Mazouttank kopen

Stookolietank of mazouttank kopen

Wanneer je een mazouttank wil kopen, zijn er heel wat zaken waar je rekening mee moet houden. Kies je voor een bovengrondse of ondergrondse stookolietank? Wil je een enkel- of dubbelwandige mazouttank? Ook de locatie van de mazouttank is een bepalende factor. Er komt dus meer bij kijken dan je op het eerste gezicht denkt. Bel Tankservice helpt je graag bij de aankoop van je mazouttank.

Wij zijn actief in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel en omliggende gemeenten, Waals-Brabant, Namen, Luik en Henegouwen.

Tel: 016/60.16.40Contact opnemen

Een mazouttank kopen doe je bij Bel Tankservice.

Wij bieden veel mogelijkheden voor een mazouttank op maat, maar hebben ook ruim gamma aan mazouttanks van de hoogste kwaliteit op voorraad. Samen met jou overlopen we de wensen en het budget. Na de bespreking kunnen we meteen een leveringsmoment afspreken. Wanneer je kiest voor een kant-en-klaar model, kan hij snel geleverd worden. Kies je voor een tank op maat? Dan starten we alvast het productieproces op. Hoe dan ook word jij van A tot Z op de hoogte gehouden. 

Je nieuwe mazouttank leveren en installeren in Leuven.

Onze erkende stookolietechnici en MazoutExperts zorgen voor het toezicht, de levering en plaatsing van je nieuwe tank, volgens de wettelijke voorschriften. Na de plaatsing van je nieuwe mazouttank ontvang je het prototypekeuringsattest en het wettelijk conformiteitsattest.

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.

Welk type mazouttank kopen?

Tussen mazouttanks onderling zijn er nog heel wat verschillen. Ten eerste moet je beslissen of je een bovengrondse of een ondergrondse mazouttank wenst te kopen. Een bovengrondse tank is eenvoudig bij controles en makkelijk in onderhoud.


Bovendien is een bovengrondse tank makkelijk te verwijderen, moest dat ooit nodig zijn. De bovengrondse modellen zijn ook een heel stuk lichter dan de ondergrondse.  Er is echter ook een nadeel: een bovengrondse tank neemt vanzelfsprekend meer plaats in beslag dan een ondergrondse. Wanneer je kiest voor een ondergrondse tank, dan kies je voor meer ruimte. De tank is perfect weg te werken onder de grond, waardoor je tuin er niet onder moet lijden. Denk dus goed na over deze verschillen wanneer je een mazouttank gaat kopen.

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.

Een stookolietank kopen: waar hou je rekening mee?

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice.

Ook andere vragen duiken op wanneer je een mazouttank wil kopen. Zo zal je een keuze moeten maken tussen een enkelwandige of een dubbelwandige tank. Een enkelwandige mazouttank is goedkoper, maar verplicht je wel om een inkuiping te voorzien. Dit is een vloeistofdichte bak waarin je tank terechtkomt. Als de mazouttank dan lekt, wordt de brandstof hierin opgevangen om bodemverontreiniging te voorkomen. 

Bij een dubbelwandige mazouttank is dit niet nodig: deze heeft namelijk een lekdetectiesysteem. Daarnaast kies je een bepaald volume. Doorgaans kopen particulieren een mazouttank van minder van 5.000 liter. De inhoud en het volume van de tank zijn dus zeker van belang wanneer je een mazouttank gaat kopen.


Wil je een mazouttank voor buiten kopen? Dan kan je kiezen voor een coating van polyurethaan, of voor een metalen tank. Kies je voor de eerste optie, dan is je tank meteen ook weer- en uv-bestendig. Een metalen tank is dan weer minder bestand tegen wisselende weersomstandigheden, waardoor het om de twee jaar nodig is om een geschikte coating te laten schilderen. Het materiaal voor de binnentank is eveneens belangrijk. Deze wordt op maat gemaakt bij onze producent. Bovendien werken we voor bovengrondse tanks samen met alle grote merken, om jou gegarandeerd een mazouttank van de beste kwaliteit aan te bieden. Onze ondergrondse tanks worden dan weer geproduceerd bij gespecialiseerde firma‚Äôs. Zo ben jij voorzien van de beste mazouttank, aangepast aan jouw specifieke noden.

Mazouttank kopen bij Bel Tankservice

Zeker van je stuk? Wij ontvangen je met open armen om een mazouttank aan te kopen. Bij Bel Tankservice kan je terecht met al je vragen. Onze experts staan klaar om je verder te helpen met de tankoplossing op maat van jouw project. En wanneer je overtuigd bent, kan je meteen met ons jouw ideale mazouttank bespreken.

Afspraak makenVrijblijvende offerte aanvragen

Bel Tankservice maakt deel uit van Bel Group.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x