Bodemsanering bedrijf Lubbeek

Bodemsanering bedrijf Lubbeek gezocht? Laat jouw bodemreiniging uitvoeren op een effectieve en efficiënte manier. Bel Tankservice, jouw bodemdeskundige, helpt je graag verder te Lubbeek. Lees meer over bodemreiniging op deze pagina, maak een afspraak of vraag een offerte aan!

Bodemsanering bedrijf Lubbeek Bel Tankservice.

Bodemreiniging specialist Lubbeek

Onze bodemdeskundige Lubbeek beantwoordde enkele meest gestelde vragen rond bodemreiniging te Lubbeek.

Wat is bodemsanering?

Bodemsanering is het proces waarbij verontreinigde grond of grondwater wordt schoongemaakt en gezuiverd zodat het weer veilig is voor mens en milieu.

Waarom is bodemsanering nodig?

Bodemsanering is nodig omdat er vaak verontreiniging optreedt door bijvoorbeeld het dumpen van afval of het uitstoten van chemische stoffen door industriële bedrijven. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen en het milieu.

Wanneer is bodemsanering nodig?

Bodemsanering is noodzakelijk bij bodemverontreiniging te Lubbeek. Wanneer er zich stoffen in de grond bevinden die er van nature niet horen te zijn én die schade kunnen aanbrengen aan het milieu, spreken we van bodemvervuiling. De sanering van de bodem zorgt er dan voor dat de schadelijke stoffen weer verwijderd worden.

Bodemverontreiniging komt gelukkig niet vaak meer voor. Als je toch nood hebt aan bodemreiniging in Lubbeek, bijvoorbeeld in geval van schade, contacteer je best zo snel mogelijk een bodemdeskundige of een bodemsanering bedrijf Lubbeek, zodat de bodem zo snel mogelijk weer schoongemaakt kan worden, zonder schade toe te brengen aan je gezondheid of het milieu. En daar komt Bel Tanservice goed van pas!

Hoe wordt bodemsanering uitgevoerd?

Bodemsanering wordt uitgevoerd door middel van een aantal technieken, zoals het verwijderen van verontreinigde grond, het filteren van grondwater, of het toevoegen van chemicaliën om verontreiniging op te lossen. De specifieke techniek die wordt gebruikt, is afhankelijk van de soort en ernst van de verontreiniging.

Bodemsanering prijs Lubbeek | Hoeveel kost bodemsanering?

De kosten van bodemsanering kunnen sterk variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de verontreiniging, evenals de technieken die nodig zijn om de verontreiniging op te lossen. Last van bodemverontreiniging door je mazouttank? Dankzij PROMAZ, het fonds voor bodemreiniging, word je financieel ondersteund bij bodemverontreiniging veroorzaakt door een lek in de opslagtank of in de leidingen van je mazouttank. Bovendien kunnen eigenaars van mazouttanken die niet meer in gebruik zijn, alsook hier beroep op doen.

Ontvang een gratis prijsschatting van jouw bodemreiniging!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bodemsanering bedrijf Lubbeek Bel Tankservice.

Tankoplossingen van A tot Z

Naast het uitvoeren van een bodemreiniging te Lubbeek mag je Bel Tankservice alsook contacteren voor volgende diensten: 

Bodemsanering bedrijf Lubbeek én meer!

Neem contact met op met het Bel Tankservice team voor professioneel advies of een vrijblijvende offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel Tankservice maakt deel uit van Bel Group.

Bodemsanering bedrijf Lubbeek

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x