Mazouttank neutraliseren

Stookolietank of mazouttank neutraliseren

Schakel je binnenkort over naar een andere verwarmingsbron en gebruik je momenteel nog een mazouttank? Dan wordt jouw tank buiten werking gesteld en moet je de mazouttank laten neutraliseren of verwijderen. Ook na een negatieve keuring kan het neutraliseren van de mazouttank aangeraden worden. Ook ondergrondse tanks die om technische redenen onmogelijk verwijderd kunnen worden, kan je best laten neutraliseren. Een kolfje naar de hand van Bel Tankservice.

Wij zijn actief in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brussel en omliggende gemeenten, Waals-Brabant, Namen, Luik en Henegouwen.

Tel: 016/60.16.40Contact opnemen

Het neutraliseren van de mazouttank: onze werkwijze

Heeft de erkende technicus van Bel Tankservice het bij de keuring over een tanksanering? Dan betekent dit hetzelfde als het neutraliseren van de mazouttank. Hierbij wordt eerst de tank leeggemaakt. Daarna wordt de mazouttank grondig gereinigd met biologisch afbreekbare producten en vult de technicus de tank volledig met schuim dat voldoet aan de geldende norm van de Vlarem II wetgeving. Na het neutraliseren van je mazouttank ontvang je een conformiteitsattest als bewijs voor de tanksanering. Dit attest is wettelijk verplicht bij een eventuele verkoop van de woning. Het neutraliseren van je mazouttank? Dat doe je dus samen met Bel Tankservice.

Mazouttank neutraliseren door Bel Tankservice.

Bel Tankservice helpt je bij het neutraliseren van jouw mazouttank

Mazouttank neutraliseren door Bel Tankservice.

Bel Tankservice is naast keuren, reinigen en verwijderen, ook specialist in het neutraliseren van mazouttanks. Met de juiste technische knowhow en ervaring, voeren wij de tanksanering voor je uit. Als je niet weet of het neutraliseren van jouw mazouttank nodig is, kan je ons altijd contacteren. Na een grondige keuring en meting wordt al snel duidelijk of er verdere stappen ondernomen moeten worden. Is er iets niet duidelijk? Stel dan al je vragen over het neutraliseren van jouw mazouttank aan onze erkende stookolietechnicus.

Wetgeving mazouttank neutraliseren

De wetgeving voor het Vlaams Gewest kan je nalezen op de website van onze sectororganisatie Informazout en op die van de Vlaamse overheid. Lees er bovendien meer over de erkenning als technicus stookolietanks.

Ben ik verplicht om een mazouttank te saneren?

Graag geven we je nog mee dat het volgens de mazouttank wetgeving Vlarem II verplicht is om een ongebruikte mazouttank binnen de drie jaar vanaf de buitengebruikstelling te saneren en zelfs te verwijderen indien mogelijk. 

Mazouttank neutraliseren door Bel Tankservice

Afspraak makenVrijblijvende offerte aanvragen

Bel Tankservice maakt deel uit van Bel Group.

r

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x