Mazouttank kopen Tienen

Stookolietank kopen Tienen gezocht? Of mazouttank online kopen? Bel Tankservice helpt je graag verder! Ontdek onderaan welk type stookolietank je best aankoopt, waar je rekening mee moet houden en onze services als mazouttank verkoper en plaatser.

Bel ons: 016/60.16.40 Vrijblijvende offerte aanvragen

Welke type mazouttank moet je kopen in Tienen?

Tussen mazouttanks onderling zijn er nog heel wat verschillen. Ten eerste moet je beslissen of je een bovengrondse of een ondergrondse stookolietank wenst te kopen. Een bovengrondse mazouttank is eenvoudig bij controles te Tienen en makkelijk in onderhoud. 

Bovendien is een bovengrondse mazouttank makkelijk te verwijderen, moest dat ooit nodig zijn. De bovengrondse modellen zijn ook een heel stuk lichter dan de ondergrondse. Er is echter ook een nadeel: een bovengrondse stookolietank neemt vanzelfsprekend meer plaats in beslag dan een ondergrondse. 

Wanneer je kiest voor een ondergrondse tank te Tienen, dan kies je voor meer ruimte. De stookolietank is perfect weg te werken onder de grond, waardoor je tuin er niet onder moet lijden. Denk dus goed na over deze verschillen wanneer je een mazouttank in Tienen gaat kopen.

Mazouttank kopen Tienen: waar hou je best rekening mee?

Mazouttank kopen Tienen bij Bel Tankservice.

Ook andere vragen duiken op wanneer je een mazouttank wil kopen. Zo zal je een keuze moeten maken tussen een enkelwandige of een dubbelwandige stookolietank. 

Een enkelwandige mazouttank is goedkoper, maar verplicht je wel om een inkuiping te voorzien. Dit is een vloeistofdichte bak waarin je stookolietank terechtkomt. Als de stookolietank in Tienen dan lekt, wordt de brandstof hierin opgevangen om bodemverontreiniging te voorkomen.

Bij een dubbelwandige mazouttank is dit niet nodig: deze heeft namelijk een lekdetectiesysteem. Daarnaast kies je een bepaald volume. Doorgaans kopen particulieren te Tienen een mazouttank van minder van 5.000 liter. De inhoud en het volume van de stookolietank zijn dus zeker van belang wanneer je een mazouttank gaat kopen.

Wil je voor buiten een stookolietank kopen? Dan kan je kiezen voor een coating van polyurethaan, of voor een metalen mazouttank in Tienen. Kies je voor de eerste optie, dan is je mazouttank meteen ook weer- en uv-bestendig. Een metalen stookolietank is dan weer minder bestand tegen wisselende weersomstandigheden, waardoor het om de twee jaar nodig is om een geschikte coating te laten schilderen. 

Het materiaal voor de binnentank is eveneens belangrijk. Deze wordt op maat gemaakt bij onze producent. Bovendien werken we voor bovengrondse stookolietanks samen met alle grote merken, om jou gegarandeerd een mazouttank van de beste kwaliteit aan te bieden, te Tienen. Onze ondergrondse stookolietanks worden dan weer geproduceerd bij gespecialiseerde firma’s. Zo ben jij voorzien van de beste mazouttank in Tienen, aangepast aan jouw specifieke noden.

Mazouttank kopen Tienen, klaar om te bestellen?

Wij bieden veel mogelijkheden voor een mazouttank op maat te Tienen, maar hebben ook ruim gamma aan stookolietanks van de hoogste kwaliteit op voorraad. Samen met jou overlopen we de wensen en het budget. Na de bespreking kunnen we meteen een leveringsmoment afspreken. 

Mazouttank online kopen? Dat kan! Wanneer je kiest voor een kant-en-klaar model, kan hij snel geleverd worden in Tienen. Kies je voor een mazouttank op maat? Dan starten we alvast het productieproces op. Hoe dan ook word jij van A tot Z op de hoogte gehouden.

Mazouttank online kopen Tienen:

Ondergrondse dubbelwandige mazouttank metaal 4200 liter.

Ondergrondse mazouttank online kopen Tienen, bij Bel Tankservice.

Bovengrondse dubbelwandige metalen tank 3200 liter

Bovengrondse mazouttank online kopen Tienen, bij Bel Tankservice.

Bovengrondse dubbelwandige tank Kingspan Titan 2500 liter

Bovengrondse mazouttank online kopen Tienen, bij Bel Tankservice.

Jouw mazouttank leveren en installeren in Tienen

Onze erkende stookolietechnici en MazoutExperts zorgen voor het toezicht, de levering en plaatsing van je nieuwe mazouttank, volgens de wettelijke voorschriften. Na de plaatsing van je nieuwe mazouttank in Tienen ontvang je het prototypekeuringsattest en het wettelijk conformiteitsattest.

Tankoplossingen van A tot Z

Mazouttank of stookolietank kopen Tienen? Wij helpen je graag verder, maar contacteer Bel Tankservice gerust ook voor volgende diensten: het verwijderen, keuren, reinigen, neutraliseren, verwijderen van water of huren van een mazouttank.

Officiële erkenning als technicus stookolietanks

Ons team van ervaren techniekers staat voor je klaar! Bovendien is ons team officieel erkend als "technicus stookolietanks/stookolietechnicus" door de Vlaamse overheid en onze sectororganisatie Informazout

Mazouttank kopen Tienen of mazouttank online kopen?

Neem contact met op met het Bel Tankservice team voor professioneel advies of een vrijblijvende offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel Tankservice maakt deel uit van Bel Group.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x