Mazouttank neutraliseren Lubbeek

Mazouttank neutraliseren prijs of mazouttank laten neutraliseren Lubbeek gezocht? Wij staan voor je klaar! Ontdek onderaan wanneer je een mazouttank moet laten neutraliseren en onze werking als stookolietechnicus.

Bel ons: 016/60.16.40Vrijblijvende offerte aanvragen

Wanneer mazouttank neutraliseren Lubbeek?

Gebruik jij nog een mazouttank, maar wil je overschakelen naar een andere verwarmingsbron? Dan wordt jouw mazouttank buiten werking gesteld en moet je deze laten neutraliseren of verwijderen. Ook na een negatieve mazouttank keuring kan het neutraliseren van de mazouttank aangeraden worden. Ook ondergrondse mazouttanks die om technische redenen onmogelijk verwijderd kunnen worden, kan je best laten neutraliseren. Een kolfje naar de hand van Bel Tankservice!

Ben ik verplicht om mijn mazouttank Lubbeek te saneren?

Volgens de mazouttank wetgeving Vlarem II ben je verplicht om een ongebruikte mazouttank binnen de drie jaar vanaf de buitengebruikstelling te saneren en zelfs te verwijderen indien mogelijk. 

Mazouttank neutraliseren Lubbeek door Bel Tankservice

Bel Tankservice is naast keuren, reinigen en verwijderen, ook specialist in het neutraliseren van mazouttanks, te Lubbeek. Met de juiste technische knowhow en ervaring, voeren wij de tanksanering voor je uit. 

Onze werking te Lubbeek:

Na een grondige keuring en meting wordt al snel duidelijk of er nood is aan een tanksanering of het neutraliseren van de mazouttank. 

Indien een tanksanering nodig is wordt de mazouttank, te Lubbeek, eerst leeggemaakt. Daarna wordt deze grondig gereinigd met biologisch afbreekbare producten en vult de stookolietechnicus de mazouttank volledig met een milieuvriendelijk schuim

Na het neutraliseren van jouw mazouttank, te Lubbeek, ontvang je een conformiteitsattest als bewijs voor de tanksanering. Dit attest is wettelijk verplicht bij een eventuele verkoop van de woning. Mazouttank neutraliseren prijs gezocht? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Mazouttank neutraliseren Lubbeek of tanksanering Lubbeek door Bel Tankservice.

Tankoplossingen van A tot Z

Mazouttank of stookolietank neutraliseren Lubbeek? Wij helpen je graag verder, maar contacteer Bel Tankservice gerust ook voor volgende diensten: het kopen, verwijderen, keuren, reinigen, neutraliseren, verwijderen van water of huren van een mazouttank.

Officiƫle erkenning als technicus stookolietanks

Ons team van ervaren techniekers staat voor je klaar! Bovendien is ons team officieel erkend als "technicus stookolietanks/stookolietechnicus" door de Vlaamse overheid en onze sectororganisatie Informazout.

Mazouttank neutraliseren prijs of mazouttank neutraliseren Lubbeek?

Neem contact met op met het Bel Tankservice team voor professioneel advies of een vrijblijvende offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel Tankservice maakt deel uit van Bel Group.

Mazouttank neutraliseren Lubbeek of tanksanering Lubbeek door Bel Tankservice.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x