Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput laten plaatsen gezocht? Bel Tankservice helpt je graag verder! Lees onderaan meer over de voordelen van een regenwaterput, alsook onze diensten of vraag een gratis offerte aan.

Bel ons: 016/60.16.40 Vrijblijvende offerte aanvragen

5 voordelen regenwaterput plaatsen

Het plaatsen van een regenwaterput kent verschillende voordelen. We sommen er vijf voor je op: 

  1. Kostenbesparend: bespaar geld op jouw waterfactuur door regenwater te gebruiken voor het besproeien van de tuin, het doorspoelen van jouw toilet enzoverder.

  2. Waterbesparend: binnen plaatsen met frequente droogteperiodes kan een regenwaterput helpen om water te besparen en de afhankelijkheid van een openbare waterleiding verminderen.

  3. Milieubewust: een regenwaterput is een natuurlijke bron van water.

  4. Gezonder: regenwater is natuurlijk en vrij van schadelijke stoffen waardoor het beter is voor je gezondheid.

  5. Flexibel: een regenwaterput kan gebruikt worden voor tal van verschillende doeleinden: het besproeien van de tuin, het doorspoelen van het toilet, het spoelen van het wasmachine enzoverder.

Regenwaterput laten plaatsen

Overweeg je een regenwaterput installatie? Bel Tankservice staat voor je klaar! Ons team van techniekers plaatst met plezier jouw regenwaterput, de aansluitingen laten we uitvoeren door een gespecialiseerd loodgieter.

Bel ons: 016/60.16.40Ik wil een regenwaterput laten installeren!

Welke regenwaterput kiezen?

Om de meest geschikte regenwaterput installatie te kiezen neem je beste volgende zaken in overweging:

  • De opslag van jouw regenwaterput. De grootte van jouw regenwaterput is afhankelijk van hoeveel regenwater je wenst op te vangen.

  • Naast de opslag vertelt alsook het gewenste gebruik meer over jouw ideale regenwaterput installatie. Wil je graag het regenwater gebruiken om de tuin te besproeien, wc door te spoelen..? Als je het regenwater wilt gebruiken als drinkwater kies je namelijk best voor een regenwaterput met een zuiveringsfilter.

  • Een regenwaterput laten plaatsen doe je best op een locatie waar de put gemakkelijk regenwater kan opvangen. Bovendien moet de plaats goed bereikbaar zijn om de regenwaterput makkelijk te onderhouden. Bel Tankservice bekijkt voor jou met plezier de verschillende locatie mogelijkheden.

  • Voor het installeren van een regenwaterput kan je kiezen tussen een betonnen of kunststof regenwaterput installatie. Bel Tankservice adviseert je graag verder over de verschillende soorten en voordelen.

  • Jouw type regenwaterput is afhankelijk van hoeveel je wilt investeren in een regenwaterput installatie. Regenwaterput prijs? Bel Tankservice bezorgt je graag een vrijblijvende offerte.

Mazouttank laten vervangen door regenwaterput

Je ondergrondse mazouttank wordt verwijderd en je wenst deze graag te vervangen door een regenwaterput? Ook daarvoor ben je bij Bel Tankservice aan het juiste adres! Ons team aan techniekers zijn officieel erkend als "technicus stookolietanks/stookolietechnicus" door de Vlaamse overheid en onze sectororganisatie Informazout.

Een regenwaterput laten plaatsen ter vervanging van jouw mazouttank ken bovendien een extra pluspunt: meer waardevolle ruimte. Mazouttanks nemen veel beslag in binnen je tuin of woning. Na het vervangen van je mazouttank met een regenwaterput kan het zijn dat er waardevolle ruimte terug vrijkomt. Deze teruggewonnen ruimte kan dan gebruikt worden voor nieuwe doeleinden.

Ik wil mijn mazouttank laten vervangen!

Regenwaterput plaatsen door Bel Tankservice.

Tankoplossingen van A tot Z 

Naast het installeren van een regenwaterput mag je Bel Tankservice alsook contacteren voor volgende diensten: 

Regenwaterput plaatsen én meer!

Neem contact met op met het Bel Tankservice team voor professioneel advies of een vrijblijvende offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel Tankservice maakt deel uit van Bel Group.

Regenwaterput plaatsen door Bel Tankservice.

Regenwaterput plaatsen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x